Biblioteca office

2209 lei

Cod produs: BO2209. Pret: 2209 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Biblioteca office

Biblioteca office 2000x350xh=2250 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare fag tirol ciocolata H1599 si alb perlat, prevazuta cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Componenta biblioteca office:

Biblioteca este realizata dintr-o singura bucata.

Servicii suplimentare:

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si fag tirol ciocolata H1599, pentru alte culori preturile difera.


Biblioteca office este un must-have pentru orice spatiu de birouri. Combinatia dintre compartimentele inchise, din partea inferioara, si rafturile deschise, din partea superioara, este una perfect echilibrata. Se creeaza o dimensiune estetica si practica, in acelasi timp.

Este un mobilier elegant pentru spatiile de birouri, folosit atat pentru depozitarea sau stocarea documentelor, dar si pentru etalarea unor obiecte cu rol decorativ ce poate schimba interfata generala a biroului, avand un design modern care distruge aspectul sobru, lipsit de bun gust si originalitate pe care il ofera bibliotecile oarecare.

Biblioteca office creeaza o atmosfera creativa, perfecta pentru un birou, stimuland optimismul si avand efecte benefice asupra starii de spirit a tuturor, crescand eficienta si imbunatatind rezultatele.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica
  1. 8203 Platan Monaco Deschis
  2. 8657 Zebrano Sahara

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !