Birou cu 2 corpuri

1009 lei

Cod produs: B2C1009. Pret: 1009 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birou cu 2 corpuri

Birou cu 2 corpuri 1600x600xh=750 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime de culoare stejar bardolino natur H1145 cu fete de sertar si usa de culoare alba. Blatul biroului este din pal de 36 mm grosime in rest constructia este din pal de 18 mm.

Componenta birou cu 2 corpuri:


Dispui de un spatiu mic, dar iti doresti sa iti organizezi documentele cat mai bine? Biroul cu 2 corpuri este un birou ideal atunci cand vine vorba despre simplitate.

Cu un design estetic, de culoarea stejarului bardolino natur, biroul iti permite sa iti stochezi documentele si accesoriile cat mai eficient, iar blatulĀ  de dimensiune generoasa iti permite pozitionarea unui computer sau laptop. Este un birou simplu, cu 4 sertare si usa, special creat pentru cei care isi doresc un produs de calitate si in acelasi timp accesibil, atat la domiciliu, cat si intr-o varietate de spatii interioare.

Punctul forte al acestui birou este aspectul, fiindca ofera unui spatiu anost o nota de relaxare si confort, cheia pentru orice incapere in care se cauta productivitatea si eficienta.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica
  1. 8069 Platan Monaco Inchis

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !