Birou dublu

2877 lei

Cod produs: BD2877. Pret: 2877 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birou dublu

Birou dublu realizat din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime (blaturile si picioarele birourilor sunt din pal de 36 mm grosime) de culoare nuc si gri.
Componenta birou dublu:

Pretul nu include scaunele, dulapurile din spate si coloana flexibila de mascare cabluri.


Birou dublu este un produs din gama birouri operationale proiectat special pentru versatilitate, eficientizare si utilitate. Fiind excelent pentru banci, companii de asigurari, mici business-uri care lucreaza direct cu clientii in diverse sucursale, acest tip de birou dublu prezinta 4 sertare in partea dreapta a utilizatorului, suport pentru unitatea calculatorului, finisaje incredibile, materiale de calitate si, cel mai important, spatiu pentru o a treia persoana.

Produsul este proiectat special pentru companiile care lucreaza zilnic cu clienti, iar acest tip de birou ofera suficient spatiu chiar si pentru o a treia persoana – care, sa zicem, trebuie sa completeze anumite formulare sau sa semneze documente. Pe langa toate astea, modelul acesta de birou dublu permite o comunicare directa chiar si intre utilizatori, eliminand timpul care s-ar pierde in alte situatii pentru schimb de documente sau informatie.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica
  1. 8657 Zebrano Sahara

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !