Birou ergonomic

Cod produs: BE501. Pret: 501 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Birou ergonomic

Birou ergonomic 1400×700/500xh=750 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare cires 344. Biroul are latimea de 700 mm intr-o parte si respectiv 500 mm in cealalta parte si este prevazut cu 2 treceri de cabluri.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si fag 381 pentru alte culori preturile difera.


Functionalitatea, ergonomia si versatilitatea sunt principalele calitati pe care trebuie sa le insumeze un birou. Un design simplist si clasic va aduce intotdeauna efectul potrivit si va contribui la imbunatatirea spatiului de lucru. Indiferent de ambientul formal, confortabil sau personalizat, un birou ergonomic va reusi cu desavarsire sa optimizeze spatiul in care se afla, atat prin forma, cat si prin continut.

Biroul ergonomic are un aspect simplu si natural. Ceea ce il face special este eleganta discreta data de lipsa artificiilor si a detaliilor care ies in evidenta. La baza proiectarii acestui birou ergonomic a stat functionalitatea, astfel incat blatul acestui birou nu va arata niciodata aglomerat. Raportul calitate – pret este unul excelent, iar durata de rezistenta a produsului il incadreaza in seria pieselor de mobilier ce nu trebuie ratate.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal