Birou manager Expert

3684 lei

Cod produs: BME3684. Pret: 3684 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birou manager Expert

Birou manager expert in forma de L cu laturile 2500×1600 mm realizat din pal melaminat gros de culoare stejar magia 9763 si aluminiu.

Componenta birou manager expert:

Pretul este doar pentru biroul descris mai sus.

Preturile sunt valabile pentru culorile stejar magia 9763, zebrano nisip H3006, cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si fag 381 pentru alte culori preturile difera.


Birou manager Expert este creat dupa imaginea unei persoane active, dinamice si impunatoare. Cele mai bine gandite cuvinte pentru a descrie acest tip de birou sunt: luxul si libertatea de miscare intr-un cadru organizat.

Privind mai bine imaginea, observam ca acest birou se incadreaza in sfera birourilor sofisticate, de o eleganta absoluta. Este usor de manevrat si extrem de functional. Poate fi incadrat cu usurinta intr-o incapere medie sau mare, devenind nucleul central al acesteia si oferindu-i un plus de valoare.

Cand vorbim despre design, acest birou exceleaza prin modernitate, iar materialele folosite sunt de calitate superioara. Avand o structura masiva si bine conturata, biroul managerial Expert proiectat de Moff este conceput pentru a genera o impresie puternica si durabila. Fiind spatios si functional, biroul devine “asistentul” perfect pentru activitatile de birou.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Recomandari din paleta coloristica
  1. 8657 Zebrano Sahara
  2. 5527 Stejar Piatra

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !