Birou manager Milan

1069 lei

Cod produs: BMM1069. Pret: 1069 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birou manager Milan

Birou manager Milan 2000x850xh=750 mm realizat din pal de 36 mm grosime integral de culoare nuc aida tabac H 3704. Pentru a nu se incovoia blatul are 2 picioare transversale de 400xh=714 mm fiecare.

Un birou in linii drepte cu o grosime mai mare ce reflecta o anumita prestanta asupra incaperii si a persoanei care utilizeaza biroul.

Suplimentar se poate comanda un corp mobil cu 3 sertare cu dimensiunea de 400x500xh=583 mm.

Biblioteca birou Milan Suplimentar
Cod: BBM3298
Componenta:

Pret: 3298 lei TVA inclus.

Preturile sunt valabile pentru culorile nuc aida tabac H3704, zebrano nisip H3006, cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si fag 381 pentru alte culori preturile difera.


Birou manager Milan este o piesa de mobilier care poate fi cu succes parte a unui ambient office de inalta tinuta. Plin de personalitate, elegant, modern, acest tip de birou managerial contribuie la alcatuirea unui tablou plin de profesionalism, vital pentru mediul corporate si nu numai. Corpul bine echilibrat ca dimensiuni, excelent pentru stocarea documentelor, este foarte incapator si ofera spatiu in care se pot stoca dosare sau obiecte de birou.
Suprafata exterioara a biroului ofera suficient spatiu pentru utilizator si activitatile office cotidiene.

In acelasi timp, acest birou managerial proiectat de compania LucsDesign este gandit si conceput pentru a favoriza interactiunea, comunicarea si inter- relationarea – atat de necesare in reusita profesionala din mediul de lucru modern.

Succesul oricarei activitati depinde atat de munca individuala, dar si de ambientul in care se afla interactiunea. Acest birou managerial exprima suficient profesionalism pentru a fi de ajutor in orice interactiune.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Recomandari din paleta coloristica

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !