Birou stea

4162 lei

Cod produs: BS4162. Pret: 4162 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birou stea

Birou stea cu 4 posturi realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare calvados cu dimensiunile de gabarit 4000×2800 mm.

Componenta birou stea:

Pretul este doar pentru ansamblul birou stea descris mai sus.


Conceptul de asezare modulara este perfect pentru business-urile in care angajatii trebuie sa colaboreze eficient, constant intre ei.

Pentru aceasta, acest birou stea cu 4 posturi este conturat exact pe nevoile angajatilor si se potriveste extraordinar de bine birourilor manageriale, studiorilor de arhitectura, echipelor de gestionare de proiecte sau call center-erelor.

Spatiul de lucru nu trebuie sa fiu unul plictisitor, de aceea gama de birouri operationale cu 4 posturi ale LucsDesign ofera culori vibrante si un design profesional, modern, care poate rupe instant monotonia si cadrul de „birou tipic”.

Acest birou stea cu 4 posturi stimuleaza creativitatea, inventivitatea si lucrul in echipa, fiind un „asistent” extraordinar pentru orice utilizator.

Prin spatiul semi-deschis se permite un schimb rapid de informatii si o libera circulatie a cunostintelor. Culorile luminoase urmaresc sa creeze o atmosfera placuta pentru lucrul cotidian, favorizand eliminarea stresului.

Intre blatul de lucru si panourile decorative se gaseste un spatiu de gestionare a cablurilor – totul pentru optimizarea eficientei si productivitatii.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica
  1. 8195 Platan Monaco Mediu
  2. 7648 Vintage Wenge

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !