Birouri call center 8 persoane

2965 lei

Cod produs: BCC8P2965. Pret: 2965 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Birouri call center 8 persoane

Birouri call center 8 persoane 3770x1800xh=1250 mm cu 8 posturi de lucru realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare gri 540 prevazut cu cant ABS de 2 mm grosime de culoare neagra.

Blatul de lucru al unui post de lucru are dimensiunea 920×680 mm.
Cel mai practic si mai simplu ansamblu de birouri tip call center cu panouri despartitoare generoase pentru fiecare post in parte. Cantul folosit este ABS de 2 mm integral.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si gri 540 pentru alte culori preturile difera.


Ordinea si performanta, care sunt mentinute la cel mai inalt nivel in companiile de call center, sunt un mare secret al acestei industrii. La Moff, am descoperit ca acest secret este reprezentat de piesele de mobilier – in speta, birourile.

Cu cat un birou este mai bine structurat si cu cat cuprinde mai multi angajati, cu atat eficienta este mai mare. Biroul call center de 8 persoane este ideal atunci cand vine vorba de munca in echipa. A fost proiectat ca fiind un “asistent” de nadejde in calatoria spre succes.

Fabricat din material durabil si de calitate, cu o structura compacta si simpla, biroul call center de 8 persoane mentine un nivel de organizare si de intimitate crescut. Nuanta deschisa si moderna ii permite amplasarea oriunde, indiferent de locatie si design interior.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica
  1. 8362 Crossline Caramel

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !