Call center cu 4 posturi

Cod produs: CC4P1952. Pret: 1952 lei (cu T.V.A inclus)

GRI DESCHIS U708 ST15

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Call center cu 4 posturi

Call center cu 4 posturi de lucru 3490x780xh=1250 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare gri U 708, prevazut integral cu cant ABS negru de 2 mm grosime.
Fiecare post de lucru are dimensiunea utila a blatului de 850×680 mm, iar lateralul este de 780 mm latime. Toate blaturile de scris sunt prevazute cu o trecere de cabluri.
Pretul este pentru cele 4 posturi de lucru.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Biroul call center cu 4 posturi reprezinta una din structurile de baza ale unei companii in acest domeniu – piesa care poate aduce randament si eficienta in randul angajatilor. Ofera o platforma de lucru moderna, cu un spatiu generos si intimitate celor care il ocupa.

Daca te pui in locul unui angajat, le-ai multumi celor de la Moff pentru aceasta statie de lucru perfect gandita. Iti permite o gestionare rapida a obiectelor muncii si te ajuta sa comunici cat mai eficace cu ceilalti operatori. Mai mult decat atat, folosind mai multe birouri call center cu 4 posturi poti crea o adevarata retea operationala care sa iti permita o administrare mai buna a angajatilor si a task-urilor cotidiene.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal