Comoda birou natur

Cod produs: CBN787. Pret: 787 lei (cu T.V.A inclus)

STEJAR BARDOLINO NATUR H1145 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Comoda birou natur

Comoda birou natur 750x400xh=780 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime de culoare stejar bardolino natur H1145.
Toata carcasa este din pal gros de 36 mm grosime, iar rafturile si montantul intermediar sunt din pal de 18 mm grosime.
Comoda este prevazuta cu 4 picioare reglabile de 30 mm inaltime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si stejar bardolino H1145, pentru alte culori preturile difera.


Comoda birou natur este o piesa micuta, de forma patrata, ce este impartita in 4 rafturi de dimensiuni egale. Dinamismul si mobilitatea sunt caracteristicile obtinute prin alegerea unei astfel de comode create de specialistii Moff.

Astfel, un birou office este pus in valoare nu numai prin eficienta angajatilor, dar si prin nivelul de organizare a obiectelor muncii si a dosarelor prin intermediul comodei de stocare si depozitare – care este extrem de ridicat in acest caz.

Datorita dimensiunii reduse, piesa de mobilier poate fi asezata oriunde este nevoie de ea. Folosind mai multe comode in linie orizontala se realizeaza o adevarata statie de stocare si depozitare, care va permite o mai buna organizare a personalului si a dosarelor – se va crea una dintre cele mai bune unelte posibile pentru disciplina si succes.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.