Comoda birou simpla

Cod produs: CBS438. Pret: 438 lei (cu T.V.A inclus)

STEJAR ARLINGTON NATUR H3303 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Comoda birou simpla

Comoda birou simpla 400x400xh=430 mm realizata din pal de 36 mm grosime de culoare stejar arlington natur H3303. Spatele comodei este din pal de 18 mm grosime si comoda este prevazuta cu picioare reglabile de 30 mm inaltime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si stejar arlington H3303, pentru alte culori preturile difera.


Succesul necesita investitie in spatiul de lucru. In special in mobila care ne inconjoara.

Comoda de birou simpla demonstreaza felul in care piesele de mobilier moderne contureaza aplicabilitatea de durata, indiferent de amplasarea lor. Acest corp de mobilier proiectat de Moff pentru stocare poate fi usor transformat intr-un corp de bucatarie, living sau hol datorita aspectului practic si functional.

Cand este folosita intr-un spatiu office, comoda ofera un mod de a-l accesoriza cu obiecte decorative, cat si un spatiu de depozitare. Cand spatiul office are dimensiuni reduse, este important ca toate corpurile de mobilier sa aiba aceeasi nuanta si culoare, astfel incat sa nu se creeze un efect extenuant. Nuanta folosita pentru comoda de birou simpla este inteligent aleasa fiindca proiecteaza vitalitate si optimism.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.