Comoda cu 4 sertare

Cod produs: CM4S777. Pret: 777 lei (cu T.V.A inclus)

Wenge 0854

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Comoda cu 4 sertare

Corp mobil cu 4 sertare 400x500xh=680 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime, de culoare wenge 854, prevazut cu 4 role. Cantul este integral ABS.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.


Acest corp mobil cu 4 sertare este o comoda birou extrem de practica si functionala. Este un roll-box multi-compartimentat, de mici dimensiuni, care se poate „mula” cu usurinta pe orice peisaj sau incapere in care este plasat. In acest caz, discutam despre patru sertare destinate depozitarii documentelor sau obiectelor de birou si nu numai.
Nevoia de mobilitate este sustinuta cu cele 4 rotile care favorizeaza mutarea rapida a acestei comode birou dintr-o parte in alta. Acest produs este incredibil de util intr-un spatiu de birouri, fiind extrem de versatil si functional. Ceea ce il diferentiaza de alte produse similare de pe piata este, cu siguranta, calitatea premium a materialelor utilizate si atentia pe care o acordam finisajelor si detaliilor in general. Pentru o comoda birou si stocare documente intr-un mod inteligent, acest produs este cel mai indicat.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal