Corp mobil cu sertar si usa

Cod produs: CMSU431. Pret: 431 lei (cu T.V.A inclus)

Nuc Pacific Tabac H3702 ST10

Nuc Pacific Tabac H3702 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Corp mobil cu sertar si usa

Corp mobil cu sertar si usa 450x450xh=600 mm realizat din pal melaminat nuc pacific tabac H3702 si alb corp de 18 mm grosime.
Corpul contine un sertar si un spatiu cu usa pentru depozitare si este prevazut cu role pentru o mai buna manevrare.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si nuc pacific tabac H3702, pentru alte culori preturile difera.


Iata o piesa de mobilier extrem de versatila si utila pentru orice mediu office. Corp mobil cu sertar si usa este extrem de functional, atat intr-un birou, cat si intr-o locuinta, servind pentru diverse scopuri. Sistemul cu rotile asigura deplasarea cu usurinta a ansamblului in orice directie, oferind un design foarte placut, dar si posibilitatea de a fi mutat acolo unde este mai necesar.

Corp mobil cu sertar are o combinatie ideala de alb si maro, fapt pentru care se potriveste cu cele mai multe interioare office, amplificand puternic rolul estetic si decorativ – fiind un element cheie intr-un birou – mai ales pentru ca poate fi atasat cu usurinta unui alt birou simplu, fara sertare, care nu ofera posibilitatea stocarii documentelor. Compania MOFF a creat acest corp mobil punand in ecuatie nevoile utilizatorului performant din mediul business.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal