Masa cu picioare centrale

2.343,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MCPC2343
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Masa cu picioare centrale pentru 6 – 8 persoane 2400x900xh750 mm realizata din pal dublu melaminat de 36 mm grosime de culoare wenge 854 prevazuta cu 2 picioare metalice centrale 1117 http://www.moff.ro/picior-central-1117/

Cantul este integral ABS.

Pretul este doar pentru masa.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.
Pentru desfasurarea cu succes a unor intalniri constructive, bazate pe comunicare si colaborare, este vital sa asigurati un ambient favorabil si confortabil pentru partenerii de dialog sau de afaceri. Performanta cere investitie in piesele de mobilier care creeaza un ambient profesionist.

Masa cu picioare centrale contribuie la crearea unui mediu performant, fiind atat un element decorativ, cat si unul practic. Este proiectata pentru 4-6 persoane si poate fi folosita pentru intalnirile restranse, care apar pe neasteptate in oricare moment al zilei.

Avand un important rol estetic si o suprafata de lucru de dimensiunii medii, masa cu picioare centrale proiectata de MOFF amplifica impactul vizual asupra interlocutorilor si participantilor la consiliu/conferinta, dar si impactul vizual familiar, atunci cand vorbim despre o echipa.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
MCPC2343
Categorii
Brand