Receptie Atena

1.867,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU RE1867
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Receptie Atena 2400x700xh=1100 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime de culoare wenge 854 si alb perlat.

Lateralele, blatul si panoul frontal alb sunt din pal gros de 36 mm, iar restul din pal de 18 mm.

Panoul alb are dimensiunea 1000xh=700 mm si respectiv 1000×250 mm partea superioara.In design-ul mobilierului pentru receptie Atena se poate observa un aspect secundar, pe langa elementul pe care LucsDesign a pus accent in momentul proiectarii - crearea unei interfete vizuale futuristice, cu rol decorativ si stilistic, orientata catre vizitatori. Este vorba de realizarea unui spatiu functional, extrem de bine compartimentat si organizat, cu suficient spatiu pentru lucru – spatiu proiectat pentru operatorul din spatele mobilierului receptie.

Mobilier receptie Atena este un model extrem de elegant, futuristic, potrivit pentru interioare si decoruri variate, care poate fi montat si demontat rapid pentru deplasarea cu usurinta, daca acest lucru este necesar. Cu o combinatie incredibile de nuante si texturi, mobilier receptie Atena este alegerea de electie pentru orice companie care cauta sa isi surprinda vizitatorii si potentialii clienti cu o atmosfera ca la carte.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
RE1867
Categorii
Brand