Dulap cu 2 rafturi

Cod produs: D2R397. Pret: 397 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 2 rafturi

Dulap cu 2 rafturi 700x330xh=1220 mm fara usi cu 3 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


In mod clar, aceasta piesa de mobilier pentru stocare documente nu este un simplu corp pentru stocare de documente. Este, in primul rand, o adevarata piesa decorativa, extrem de atragatoare vizual si bine echilibrata estetic. Cu un design modern si minimalist, acest produs din gama dulapuri biblioraft poate fi amplasat in aproape orice incapere, in orice spatiu office, putand fi folosit in diverse scopuri de depozitare sau doar estetice.
Cu alte cuvinte, acest mobilier pentru stocare documente prezinta un stil contemporan simplist, care poate face parte din amenajarea oricarui spatiu. Cu o infatisare simpatica si de efect, aceasta piesa poate fi asortata cu usurinta cu alt tip de mobila, dumneavoastra avand posibilitatea de a va alege nuantele.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal