Dulap cu 2 usi si 2 rafturi

Cod produs: D2U2R562. Pret: 562 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 2 usi si 2 rafturi

Dulap cu 2 usi si 2 rafturi 700x350xh=1220 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 3 spatii de biblioraft si 2 usi cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap cu 2 usi si 2 rafturi reprezinta o piesa de mobilier pentru birou extrem de versatila, avand foarte multe calitati, indiferent de marimea standardelor care tin de utilitate sau de aspect. Acest dulap biblioraft este un corp cu dimensiuni echilibrate, adaptabil in aproape orice incapere, spatios si foarte bine compartimentat. Dimensiunile rafturilor sunt ideale pentru stocare de documente si pentru depozitarea in siguranta a dosarelor sau a bibliorafturilor.
Mai mult de atat, acest mobilier pentru stocare de documente are un design modern, atragator, adaptabil oricarei alte combinatii de mobila. Aceste lucruri se datoreaza in special combinatiei dintre nuanta deschisa de pal melaminat dublu si design-ul conceput sa mascheze documentele stocate. Rezultatul este un corp echilibrat ca dimensiuni, cu utlitate incredibila, dar si odihnitor pentru privire.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal