Dulap cu 2 usi si 3 rafturi

Cod produs: D2U3R714. Pret: 714 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 2 usi si 3 rafturi

Dulap cu 2 usi si 3 rafturi 700x350xh=1590 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 4 spatii de biblioraft si 2 usi cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.
Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Usile pot fi o alegere foarte buna pentru mobilierul de birou, in special pentru dulapuri biblioraft, intrucat ele mascheaza documentele si materialele depozitate in spatele lor. Acest dulap cu 2 usi si 3 rafturi ascunde natura documentelor depozitate, facand aspecul inestetic al celor mai multe bibliorafturi sau al unor dosare aglomerate sa fie mai putin observabil.
Acest mobilier pentru stocare de documente si bibliorafturi este format din patru compartimente inchise cu 2 usi ce pot fi blocate cu cheie. Nuantele materialelor de calitate utilizate in constructia acestui dulap biblioraft pot fi schimbate de dumneavoastra in functie de celelalte culori din incapere. Aspectul de ansamblu al acestui dulap pentru birou este unul elegant, cu un accentuat rol decorativ.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal