Dulap cu 2 usi si 4 rafturi

Cod produs: D2U4R875. Pret: 875 lei (cu T.V.A inclus)

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 2 usi si 4 rafturi

Dulap cu 2 usi si 4 rafturi 700x350xh=1960 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 5 spatii de biblioraft si 2 usi cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap cu 2 usi si 4 rafturi este proiectat special pentru stoare de documente intr-o maniera usoara, rapida si inteligenta. Cu dimensiuni echilibrate, inalt, pentru a nu ocupa spatiu inutil, cu un design simplu, modern si minimalist, care urmeaza trendurile actuale din acest domeniu, acest dulap biblioraft are un pret accesibil si functionalitate inalta.
Atributele care recomanda acest produs sunt materialele de calitate premium utilizate in constructia acestuia si utilitatea crescuta, cele patru rafturi avand dimensiuni generoase, ideale pentru dosare sau bibliorafturi. Acest mobilier pentru birou are dimensiuni perfecte pentru orice locatie, neaglomerand excesiv spatiul, putand fi usor mutat dintr-un loc in altul, atunci cand situatia impune.
Punctul forte al acestui produs il reprezinta design-ul inteligent, asigurand acces rapid la documente, dar si pretul extrem de accesibil.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal