Dulap cu 2 usi si un raft

Cod produs: D2U1R428. Pret: 428 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 2 usi si un raft

Dulap cu 2 usi si un raft 700x350xh=850 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 2 spatii de biblioraft si 2 usi cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Produsele din gama mobilier pentru stocare documente, asa numitele dulapuri biblioraft, reprezinta, la prima vedere, unele dintre cele mai anoste piese de mobilier pe care trebuie sa le achizitionam pentru utilitatea lor. De cele mai multe ori, acestea sunt privite ca un tip de mobilier excelent din punct de vedere functional, insa design-ul, adesea, nu este luat in calcul.
Calitatile care conteaza enorm sunt spatiul pe care il ofera, compartimentarea si accesul rapid la documentele stocate. Rapiditatea este un element vital in mediul office. Acest dulap cu 2 usi si un raft are o forma aproape patrata, surprinzand din punct de vedere vizual, cu un contur foarte simplu. In mod clar nuanta, textura si calitatea materialelor isi au meritul lor.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal