Dulap cu 3 rafturi

Cod produs: D3R501. Pret: 501 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 3 rafturi

Dulap cu 3 rafturi 700x330xh=1590 mm fara usi cu 4 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Proiectarea acestei piese de mobilier pentru stocare documente a avut ca prim scop functionalitatea acestuia. Este vorba de un aspect in functie de care putem clasifica acest tip de mobila biblioraft in una reusita si una la care s-ar mai putea lucra. Modelul dulap cu 3 rafturi face parte, evident, din prima categorie.
Spatiile de depozitare si stocare sunt foarte mari, ideale pentru o organizare riguroasa si atenta a dosarelor, totul pentru ca impactul estetic sa fie unul clar si puternic. Nuanta de lemn autentic si calitatea materialelor utilizate este un mare atu pentru acest dulap bibioraft, el putand fi asezat in orice parte a unei incaperi, totul la un pret accesibil si personalizare prin serviciile de mobila pe comanda.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal