Dulap cu 4 rafturi

Cod produs: D4R623. Pret: 623 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu 4 rafturi

Dulap cu 4 rafturi 700x330xh=1960 mm fara usi cu 5 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Cand vine vorba de dulapuri biblioraft, asa numitul mobilier pentru stocare documente, principalul rol este functionalitatea. Cu toate acestea, atunci cand aducem in discutie piese mari de mobilier, voluminoase, care ocupa o suprafata generoasa, cum este cazul acestui model, impactul estetic este puternic asupra spatiului in care se afla.
Acest dulap biblioraft cu 4 rafturi este genul de piesa de mobilier de fundal, dar care functioneaza ca un perfect element decorativ. Prin dimensiunile sale echilibrate, acesta cuprinde 4 rafturi care pot stoca documentele si obiectele dinauntru. Mobila pentru stocare de documente trebuie sa prezinte un puternic avantaj stilistic, fiind foarte important modul in care se completeaza un spatiu office. Acest produs din gama dulapuri biblioraft este alegerea perfecta pentru orice birou.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal