Dulap cu o usa si 2 rafturi

Cod produs: D1U2R455. Pret: 455 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu o usa si 2 rafturi

Dulap cu o usa si 2 rafturi 400x350xh=1220 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 3 spatii de biblioraft si o usa cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap cu o usa si 2 rafturi este un roll-box micut si foarte practic, cu 3 spatii functionale destul de spatioase, in care pot fi stocate documente sau se pot depozita diverse materiale si accesorii utile in spatiul office. De foarte multe ori, necesitatea unui produs din gama de mobila pentru stocare documente se face simtita chiar in momentele in care aceasta lipseste. De aceea, un astfel de produs nu ar trebui sa lipseasca din nici un birou.
Acest dulap biblioraft este foarte util datorita marimii sale, putand fi mutat cu usurinta, deplasarea dintr-o zona in alta fiind extrem de frecventa in mediul office, acolo unde se incearca in mod constant eliberarea spatiului. In acelasi timp, produsele din gama de mobila pentru stocare documente, precum acesta, pot servi drept suport pentru alte obiecte utile, precum o lampa, o imprimanta sau un telefon fix.
Dulap cu o usa si 2 rafturi poate fi accesorizat cu usurinta pentru a capata mai multa valoare estetica.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal