Dulap cu o usa si 4 rafturi

Cod produs: D1U4R668. Pret: 668 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu o usa si 4 rafturi

Dulap cu o usa si 4 rafturi 400x350xh=1960 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 5 spatii de biblioraft si o usa cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap cu o usa si 4 rafturi este o piesa de mobilier incredibila, atat prin design, cat si functionalitate. Este mobila pentru stocare de documente care s-ar putea regasi intr-o mare varietate de spatii interioare, putand face parte chiar din amenajarea propriei locuinte, de la living la dormitor sau hol. Bineinteles ca poate fi utilizata in orice spatiu de birouri, pentru stocare de documente sau expunere.
Dimensiunile acestui dulap biblioraft sunt extraordinare, ocupand foarte putin spatiu. Inalt si ingust, isi poate gasi locul in aproape orice loc in orice incapere, iar design-ul modern prezinta o usa care mascheaza documentele si materialele stocate inauntru.
Cand vine vorba de mobila pentru stocare de documente, functionalitatea si design-ul sunt cele mai importante, doua calitati care se gasesc din plin la acest produs.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal