Dulap cu o usa si un raft

Cod produs: D1U1R352. Pret: 352 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu o usa si un raft

Dulap cu o usa si un raft 400x350xh=850 mm, realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul contine 2 spatii de biblioraft si o usa cu yala. Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa
  • prindere in perete 50 lei

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap cu o usa si un raft este un corp simplu, insa destul de spatios, care ar trebui sa fie nelipsit din orice birou, in mare parte pentru ca este extrem de practic si mobil, putand fi asezat in orice locatie, fie ca este un colt sau imediata vecinatate a biroului. De remarcat ca acest produs din gama dulapuri biblioraft poate face cu usurinta parte dintr-un ansamblu de corpuri, iar dimensiunile sale nu sunt un impediment atunci cand trebuie sa fie asezat undeva.
Este important ca intr-un spatiu office sa existe o armonie si un echilibru al mobilierului, iar cu aceasta piesa de mobila pentru stocare documente, dosarele si obiectele de birou isi gasesc locul cu mult mai multa usurinta. Acest produs din gama dulapuri biblioraft este extrem de versatil, fiind recomandat pentru orice spatiu office.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal