Dulap cu un raft

Cod produs: D1R323. Pret: 323 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap cu un raft

Dulap cu un raft 700x330xh=850 mm fara usi cu 2 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Aceasta piesa de mobilier de stocare documente este mai degraba un corp patratos care nu are nimic din aerodinamicitatea unui monopost de Formula 1. La polul opus, intr-un spatiu de birouri, acesta prezinta o functionalitate iesita din comun, fiind usor de manevrat, putand functiona atat ca piesa de mobilier estetica si vizuala, dar si functionala – pentru stocare si depozitare de documente si obiecte de birou.
Dulap cu un raft prezinta foarte multe calitati, printre care si spatiul destul de generos de depozitare pe care il ofera, date fiind dimensiunile destul de mici pe care le are. Cu alte cuvinte, acest mobilier de stocare documente este unul dintre cele mai bune demonstratii a felului in care conceptul modern despre crearea de mobila de birou poate fi aplicata. Cu un aspect fenomenal, acest model de dulap biblioraft este atat practic, cat si functional.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal