Dulap ingust cu 1 raft

Cod produs: DI1R266. Pret: 266 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap ingust cu 1 raft

Dulap ingust cu 1 raft 400x330xh=850 mm fara usi cu 2 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Design-ul simplu, cu doua spatii ideale pentru depozitare, face din acest dulap cu 1 raft, un mobilier pentru stocare doumente ideal, util, si functional. O astfel de piesa simpla si eleganta de mobilier din gama dulapuri biblioraft are un mare rol decorativ, atragand privirile prin ineditul ei. Posibilitatea alegerii un nuante de catre dumneavoastra, poate o nuanta calda, ii pune si mai bine in evidenta calitatile, facand acest produs alegerea de electie pentru orice birou in care este nevoie de completari in ceea ce priveste mobila.
Aceasta dulap ingust cu 1 raft pentru stocare documente ocupa putin spatiu si poate fi amplasat oriunde acesta ramane nefolosit. Mai mult de atat, acest produs poate fi asezat ca atare sau in imediata apropiere a unui birou simplu, completandu-l astfel pe acesta.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal