Dulap ingust cu 2 rafturi

Cod produs: DI2R313. Pret: 313 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap ingust cu 2 rafturi

Dulap ingust cu 2 rafturi 400x330xh=1220 mm fara usi cu 3 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Cele 2 rafturi ale acestui mobilier de stocare documente sunt extrem de incapatoare, ideale pentru orice birou sau incapere in care este necesara depozitarea unor documente sau obiecte office. Acest produs din gama dulapuri biblioraft este incredibil de util pentru atingerea unui scop practic, acela de stocare documente si creare a unui impact vizual echilibrat.
Corpul acestui dulap ingust cu 2 rafturi este realizat din PAL melaminat de 18 mm grosime, insa acesta poate fi utilizat in nenumarate feluri, data fiind posibilitatea alegerii nuantei preferate de dumneavoastra. In aceeasi ordine de idei, cu toate ca este destinat unui spatiu office, acest dulap biblioraft poate fi folosit cu succes si in locuinta, avand un design simplu si modern.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal