Dulap ingust cu 3 rafturi

Cod produs: DI3R391. Pret: 391 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap ingust cu 3 rafturi

Dulap ingust cu 3 rafturi 400x330xh=1590 mm fara usi cu 4 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap ingust cu 3 rafturi este un model clasic de mobilier pentru stocare de documente, fiind extrem de simplu si functional, avand calitati multiple. Acest dulap biblioraft este perfect pentru orice spatiu office dinamic, unul care nu trebuie aglomerat inutil, un loc in care mobilierul si utilitatea acestuia poate juca un rol esential. Construit din materiale de calitate premium, acest produs din gama dulapuri biblioraft este ideal pentru orice companie in care este necesara o buna organizare.
Produsul in sine este un corp ingust si inalt, cu mai multe spatii incapatoare, ideale pentru depozitarea de bibliorafturi sau etalarea unor obiecte si decoratiuni. Dulap cu 3 rafturi este gandit pentru spatiile de birouri in care este nevoie de mobilier eficient pentru stocare de documente.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal