Dulap ingust cu 4 rafturi

Cod produs: DI4R449. Pret: 449 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap ingust cu 4 rafturi

Dulap ingust cu 4 rafturi 400x330xh=1960 mm fara usi cu 5 spatii de depozitare realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Cantul folosit este integral ABS de 0.4 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Despre piesa de mobilier de stocare documente dulap ingust cu 4 rafturi nu sunt foarte multe lucruri de spus. Este perfecta pentru orice birou, fiind alcatuita din rafturi deschise, destinate etalarii si expunerii, dar si stocarii de documente. Spunem asta mai ales pentru ca bibliorafturile pline cu dosare nu sunt tocmai estetice, dar, cu o organizare buna, nu trebuie evitata pozitionarea acestora la vedere.
Acest produs din gama dulapuri biblioraft este unul dintre cele mai simple, eficiente si practice modele pe care le punem la dispozitia clientilor. Dumneavoastra nu trebuie decat sa alegeti nuanta pentru varianta de mobila executata pe comanda. O adevarata piesa de rezistenta pentru orice birou atunci cand vine vorba de stocare documente, acest dulap este extrem de versatil si stabil.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal