Dulap tip biblioraft cu 2 usi

Cod produs: DTB2U755. Pret: 755 lei (cu T.V.A inclus)

Cires 0344

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Dulap tip biblioraft cu 2 usi

Dulap tip biblioraft cu 2 usi 700x330xh=1960 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare cires 344 prevazut cu spate din pfl melaminat de 4 mm grosime.
Dulapul are in partea de jos 2 usi si yala cu un raft in interior si in partea de sus 2 rafturi fara usi.
Cantul folosit este integral ABS, de 2 mm grosime pe usi si 0.4 mm grosime in rest.

Servicii suplimentare:

  • amortizare usa la inchidere – 25 lei / usa.
  • prindere in perete 50 lei.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 pentru alte culori preturile difera.


Dulap tip biblioraft cu 2 usi reprezinta unul dintre cele mai utile si functionale produse din aceasta gama. Cele mai multe modele de mobilier pentru stocarea documentelor proiectate de LucsDesign sunt simple, functionale, menite sa serveasca perfect scopului pentru care au fost create.
Intr-adevar, un spatiu office este un loc foarte dinamic, de multe ori nu foarte incapator, motiv pentru care nu trebuie aglomerat inutil. Astfel utilitatea unui dulap biblioraft poate fi extrem de importanta. Un alt lucru de notat aici este calitatea materialelor – acest biblioraft fiind conceput din PAL dublu melaminat de 18 mm grosime.
Dulap tip biblioraft cu 2 usi, jos, este un corp ingust si inalt, cu 3 rafturi superioare incapatoare, ideale pentru depozitarea de bibliorafturi sau pentru etalarea unor decoratiuni si 2 rafturi inferioare prevazute cu usi.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal