DREPTUL DE RENUNTARE
Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.U.G.34/2014 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.”

Produsele de tip mic mobilier ce sunt asamblate de catre cumparator pot fi returnate doar cu toate piesele aferente si fara defecte sau semne rezultate din manipulare si montare. Mobila la comanda realizata in baza unui contract si ce a fost realizata pe dimensiuni speciale nu poate fi returnata (conform art. 16, lit. c.).

Scaunele ce necesita montaj pot fi returnate fara a avea defectiuni fizice sau zgarieturi provocate de montarea incorecta. Ne rezervam dreptul de a solicita si retine contravaloarea daunelor rezultate din manipualare incorecta.

Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maximum 14 zile calendaristice de la completarea formularului de mai jos. Acest termen se poate prelungii pana la primirea produsului sau efectuarea dovezii trimiterii acestuia catre LUCS DESIGN S.R.L.

Produsele se vor inapoia cu toate accesoriile, fara sa prezinte urme de deteriorare. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.


Pentru detalii privind livrarea produselor va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.