Colaborarea cu societatea SC Lucs Design SRL se deruleaza de 2 ani, timp in care a dat dovada de promptitudine, seriozitate si profesionalism in derularea contractelor, produsele livrate sunt de calitate, respecta cerintele noastre si au fost livrate in termen.

Am apreciat in mod deosebit promptitudinea cu care societatea a raspuns la orice solicitare a noastra, cat si flexibilitatea, seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada.

Ca urmare, recomandam cu multa caldura societatilor interesate, colaborarea SC Lucs Design SRL.

Anchidin Veronica
Fundatia World Vision Romania

Birourile comandate au fost executate ireprosabil, am primit consiliere de calitate, termenele de executie au fost respectate intotdeauna si cu siguranta vom mai cumpara mobilier de birou de la Lucs Design !

Amalia Toma
Voxility SRL

Compania nostra a inceput sa lucreze cu SC Lucs Design Srl in data de 4 iulie 2012, continuand aceasta colaborare si in prezent.

Recomand firma atat pentru calitatea produselor ei, cat si pentru profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea de care au dat dovada in permanenta.

Gratzia-Felicia Vascencu
Hunt Oil Company of Romania SRL

Apreciez ca deosebita, promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de SC Lucs Design SRL pe parcursul colaborarii de 4 ani.

Am descoperit in SC Lucs Design SRL un partener de incredere in proiectele companiei noastre.

Visan Liviu
BIOFARM SA

Lucs Design a reusit sa atinga asteptarile noastre,oferindu-ne solutia cea mai buna pentru mobilier de Call Center, dand in acelasi timp dovada de flexibilitate sub presiune.
Recomandam cu placere Lucs Design companiilor care doresc o improspatare a biroului actual.

Marius Manea
SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare SA

Colaborarea cu SC Lucs Design SRL se desfasoara in conditii foarte bune, societatea achitandu-se de toate obligatiile ce-i revin, cu seriozitate si calitate a produselor realizate.

SC Lucs Design SRL desfasoara o activitate bazata pe o buna pregatire a personalului, promptitudine foarte buna, dand dovada de profesionalism din toate punctele de vedere.

Tarcea Rodica
MAX BET SRL

De-a lungul colaborarii noastre, Lucs Design s-a dovedit a fi un partener de incredere. Livrarile au fost efectuate in timp util si produsele fiind intotdeauna de o calitate corespunzatoare. Promptitudinea, flexibilitatea si profesionalismul ii recomanda drept un colaborator potrivit pentru un parteneriat de lunga durata.

Dragneva Adriana
Easy Asset Management IFN SA

Colaborarea cu cei de la Lucs Design este una de succes, produsele au sosit la timp asa cum a fost stabilit in oferta.

Suntem multumiti de calitatea produselor comandate si de serviciile prestate, speram intr-o colaborare frumoasa si pe viitor.

Serban Roxana
Kantar Media Audiences SRL

Profesionalism, promptitudine, comunicare eficienta, gama variata de produse si un raport pret-calitate credem, cel mai bun de pe aceasta piata, din Romania.

Lucian Pricop
Uniunea Cineastilor din Romania

O companie cu care am colaborat mereu in conditii optime, o echipa de profesionisti, materiale de calitate si servicii prompte. Diversitatea ofertei ne-a facut sa apelam la Lucs Design de la bun inceput.

Calitatea, profesionalismul cu care se lucreaza si nu in ultimul rand preturile au ajutat la construirea unei relatii de lunga durata de care suntem foarte multumiti.

Patrascu A
Red Mountain Management SRL

Profesionalism, promptitudine, adaptabilitate la cerintele clientului – cu aceste atribute pot descrie colaborarea cu societatea Lucs Design SRL. Mai mult decat atat, am beneficiat de cel mai bun raport calitate – pret, precum si de o echipa de montaj amabila, orientata catre cerintele clientului. Recomand cu maxima incredere acest furnizor de mobilier.

Dana Enache
FABERTEK SRL

Am comandat mai multe piese de Mobilier de la Lucs Design toate piesele au fost facute pe dimensiunile si culorile cerute, finisaje de buna calitate, executia, livrarea si montajul au fost facute mai repede decat termenele agreate, iar pretul este unul corect.

Ochesel Ionut
Stanley Black&Decker Polska

Lucs Design a executat, livrat si montat pentru compania noastra piese de mobilier de calitate, cu promptitudine si profesionalism. Termenul de livrare a fost respectat, iar calitatea produselor a fost cea asteptata. Cu siguranta vom colabora si in viitor pentru alte proiecte!

Anghel Diana
MAXMETAL CONSTRUCTION SRL

Avem o colaborare foarte buna, toate comenzile noastre au fost tratate cu maxim de seriozitate si mereu s-au respectat termenele de executie. Toate comenzile au corespuns cu cerintele noastre.

Stoica Madalina
AKKA ROMSERV SRL

Promptitudine, profesionalism, servire ireprosabila, executie fara defecte.

Sdrobis Razvan Alin
SAFEMARKET TRADE SRL

Lucs Design a reusit sa raspunda prompt si eficient nevoilor noastre, lucru pentru care consideram colaborarea noastra ca fiind una de incredere, bazata pe calitate, respect reciproc si profesionalism.

Madalina Glodeanu
AmRest Coffee SRL (Starbucks Romania)

Suntem un client fidel al Lucs Design si am apreciat atat calitatea materialelor folosite la confectionarea pieselor de mobilier cat si promtitudinea in livrare si profesionalismul echipei de montaj. Odata cu relocarea firmei noastre intr-un nou birou echipa de la Lucs Design ne-a ajutat cu dezasamblarea/reasamblarea mobilierului in noua locatie si totul a decurs extrem de repede si eficient.

Florin Carmaciu
Dream Cargo Services SRL

Cu firma Moff am colaborat excelent, sunt furnizorii perfecti pot sa spun, cel putin cand vine vorba de nevoile companiei nostre. Ne-au inteles atat nevoile cat si tot ce ne-am dorit, si-au respectat termenii de producere si livrare, montarea a fost foarte rapida si totul arata excelent.

Tin sa va multumesc pe aceasta cale si cu siguranta o sa mai lucram pe viitor si sunteti categoric primii pe lista cand vine vorba de recomandari.

Va multumesc pentru profesionalism si implicare!

Ionescu Ana-Maria
UBER SYSTEMS ROMANIA SRL

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Lucs Design, piesele de mobilier comandate (mobilier de birou), au fost livrate intotdeauna inainte de termenele limita, am putut programa montajul exact cand am dorit, iar daca a fost cazul sa avem nevoie de ajutor pentru mici ajustari ulterioare, au raspuns rapid solicitarilor noastre. Multumim si va vom pastra pe lista furnizorilor de incredere!

Anca B.
AFFIDEA ROMANIA SRL

Colaborarea dintre Lucs Design SRL si Wirecard Romania a fost vizibila la nivel de executie a mobilierului pentru 3 dintre etajele companiei noastre. Am apreciat in mod special calitatea produselor, seriozitatea colaborarii si promptitudinea cu care a fost realizata livrarea si intregul montaj. Recomandam Lucs Design  SRL cu toata increderea.

UTKU OGRENDIL
WIRECARD ROMANIA SA