Masa cu picioare centrale

2130 lei

Cod produs: MCPC2130. Pret: 2130 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Masa cu picioare centrale

Masa cu picioare centrale pentru 6 – 8 persoane 2400x900xh750 mm realizata din pal dublu melaminat de 36 mm grosime de culoare wenge prevazuta cu 2 picioare metalice centrale 1117 http://www.moff.ro/picior-central-1117/

Cantul este integral ABS.

Pretul este doar pentru masa.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.


Pentru desfasurarea cu succes a unor intalniri constructive, bazate pe comunicare si colaborare, este vital sa asigurati un ambient favorabil si confortabil pentru partenerii de dialog sau de afaceri. Performanta cere investitie in piesele de mobilier care creeaza un ambient profesionist.

Masa cu picioare centrale contribuie la crearea unui mediu performant, fiind atat un element decorativ, cat si unul practic. Este proiectata pentru 4-6 persoane si poate fi folosita pentru intalnirile restranse, care apar pe neasteptate in oricare moment al zilei.

Avand un important rol estetic si o suprafata de lucru de dimensiunii medii, masa cu picioare centrale proiectata de MOFF amplifica impactul vizual asupra interlocutorilor si participantilor la consiliu/conferinta, dar si impactul vizual familiar, atunci cand vorbim despre o echipa.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Recomandari din paleta coloristica
  1. 8509 Lemn Nordic Negru
  2. 8657 Zebrano Sahara
  3. 7648 Vintage Wenge

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !