Mini biblioteca Atipic

Cod produs: MBA1007. Pret: 1007 lei (cu T.V.A inclus)

STEJAR NEBRASKA NATUR H3331 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Mini biblioteca Atipic

Mini biblioteca Atipic 900x400xh=2000 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 mm grosime de culoare stejar nebraska natur H3331 cu un design total atipic si foarte placut.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si stejar nebraska H3331, pentru alte culori preturile difera.


Mini biblioteca atipic proiectata de Moff este o piesa de mobilier superba care, folosita pentru stocarea si depozitarea documentelor, si-ar pierde din valoare. Design-ul si proiectarea acestui corp au fost inteligent gandite astfel incat sa transforme orice incapere anosta, intr-un tablou stilistic. Rafturile sunt special realizate pentru a etala tot felul de obiecte decorative, trofee, carti si rame cu fotografii.

Este un ansamblu de mobilier de dimensiuni reduse, putand fi deplasat cu usurinta intr-un timp scurt. Este ideal pentru o atmosfera dinamica, contribuind la transformarea progresiva a activitatiilor intreprinse. Cei care pun valoare pe design-ul inteligent si inovativ vor fi in mod sigur incantati de aceasta piesa de mobilier creata de Moff, deoarece creaza un efect vizual puternic. Mini biblioteca face parte din stilul de mobila futurista.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.