Mini biblioteca Ergo

Cod produs: MBE1894. Pret: 1894 lei (cu T.V.A inclus)

STEJAR BARDOLINO NATUR H1145 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Mini biblioteca Ergo

Mini biblioteca Ergo 1000x400xh=1800 mm realizata din pal dublu melaminat de 36 mm grosime de culoare stejar bardolino natur H1145.
Biblioteca contine si 2 rafturi din geam clar de 6 mm grosime.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si stejar bardolino H1145, pentru alte culori preturile difera.


Pentru iubitorii de inovatie si modernitate, echipa Moff a “desenat” aceasta mini biblioteca Ergo, menita sa ramana intiparita pe retina. Ansamblul prezinta rafturi asezate inteligent in diverse pozitii, astfel ca subliniaza ingenuozitatea planului de constructie al acestuia. Cu un design foarte atragator, piesa de mobilier isi pune amprenta pe intreaga incapere, contribuind la cresterea nivelului de confort.

Biblioteca contine si 2 rafturi din geam clar, care contureaza ideea de inovatie. Prin prisma acestei biblioteci, latura creativa a fiecaruia este antrenata. Se recomanda amplasarea unor obiecte dragi – rame cu fotografii sau trofee –  pe rafturile centrale, tocmai pentru a-i oferi o latura personala.

Atat raportul calitate/pret, cat si aspectul futurist, fac aceasta piesa de mobilier o oferta irezistibila, ce se incadreaza perfect in orice spatiu interior si in bugetul oricarei companii.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.