Mobila call center

Cod produs: MCC1132. Pret: 1132 lei (cu T.V.A inclus)

GRI DESCHIS U708 ST15

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Mobila call center

Mobila call center 2172x600xh=1250 mm realizata din pal dublu melaminat gri de 18 mm grosime de culoare gri U 708 prevazut cu cant ABS de 2 mm grosime.
Dimensiuni mobila call center: 700x500xh=1250 mm/modul.

Pretul afisat este pentru toate cele 3 module.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si gri 540 pentru alte culori preturile difera.


Mobilierul call center este o piesa de rezistenta pentru marile companii. Este structura cheie care salveaza interiorul de un haos total. Permite organizarea spatiului de lucru si gestionarea angajatilor. Cu o simpla retea operationala se pot conduce zeci de tranzactii si se poate crea un sistem eficace.

Pe principiul “less is more” functioneaza si acest tip de mobilier call center. Este simplu, spatios si ofera ceea ce orice angajat cauta: intimitate, spatiu de desfasurare si versatilitate. Compartimentarea inteligenta asigura functionalitatea de care orice birou call center trebuie sa dispuna. Reprezinta, cu desavarsire, alegerea ideala pentru companiile care isi doresc sa creeze conditii optime de lucru intr-o atmosfera confortabila.

Toate acestea sunt acum disponibile la un pret accesibil prin produsele oferite de Moff.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.