Picior metalic birou Dolfin

Cod produs: PMBD790. Pret: 790 lei (cu T.V.A inclus)

Culoare: GRI

Descriere Picior metalic birou Dolfin

Picior metalic birou Dolfin se poate folosi in diverse configuratii, configuratii in L, in linie sau in diverse alte variante constructive. Optional se poate dota cu Suport de PC, suporti de panou frontal si panou frontal din tabla perforata.
Ornamentul exterior al piciorului se detaseaza pentru acces facil la cabluri.
Dimensiune talpa 65 cm, profil ambutisat de 47 cm pentru prinderea blatului, inaltime: 72 cm, iar traversa este reglabila de la 100-180 cm.


Picior metalic birou Dolfin este raspunsul ideal la intrebarea: “Cum imi pot crea un birou pe gustul meu, cu design modern, durabil, pe care il pot personaliza?”. Acest produs a fost proiectat de Moff tocmai pentru ca toti clientii sa isi poata alege culoarea si dimensiunile in functie de necesitati.

Fabricat din otel satinat, picior birou extensibil vine cu o garantie incredibila in ceea ce priveste durabilitatea. Dimensiunile standard sunt create inteligent, astfel ca orice utilizator se va bucura de spatiu si functionalitate la cote inalte.

In ceea ce priveste paleta coloristica, Moff pune la dispozitie zeci de culori, tocmai pentru ca performanta cere un ambient creat pana la cele mai mici detalii. Construieste un spatiu de lucru ideal cu Moff, alege un birou extensibil de calitate!

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.