Receptie Aida Tabac

Cod produs: RAT13365. Pret: 13365 lei (cu T.V.A inclus)

Nuc Pacific Tabac H3702 ST10

Nuc Pacific Tabac H3702 ST10

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Receptie Aida Tabac

Receptie Aida Tabac in forma curba realizata din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime si fata curbata placata cu HPL. Receptia se inscrie intr-un dreptunghi de 2400×850 mm si contine un corp mobil cu 3 sertare, iar blatul superior este din geam clar de 8 mm grosime.

Receptia este realizata dintr-o singura bucata, iar termenul de productie este 25-30 de zile.


Mobilierul pentru receptie Aida Tabac gaseste un echilibru perfect intre functionalitate si aspect stilistic. Cum cele doua caracteristici sunt esentiale, echipa Moff tine cont de acest lucru. Datorita design-ului modern, modelul Aida Tabac este reprezentativ pentru gama mobilierelor pentru receptie deoarece creaza o impresie puternica persoanelor care trec pragul companiei sau institutiei in care este amplasat.

Prin forma sa rotunjita, ansamblul proiectat de Moff economiseste spatiu, confera fluiditate stilistica si in acelasi timp devine piesa centrala din punct de vedere vizual. Acest spatiu functional este proiectat special pentru persoana din spatele acestuia, astfel incat performanta din fiecare zi sa atinga cote maxime.

Cu o eleganta desavarsita, modelul Aida Tabac este alegerea potrivita pentru orice companie care doreste sa isi multumeasca pe deplin potentialii clienti.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal