Receptie din Hpl

4888 lei

Cod produs: RH4888. Pret: 4888 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Receptie din Hpl

Receptie din hpl 2400x780xh=1158 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime si prevazuta cu panou frontal masiv de 100 mm grosime placat pe ambele fete cu HPL de 0.9 mm grosime.

Componenta receptie din hpl:


Modelul receptie din Hpl ofera unul dintre cele mai puternice design-uri din gama sa. Subiectiv vorbind, din punct de vedere stilistic, nu ii lipsesc nici sarea, si nici piperul. Acest model proiectat si fabricat de compania LucsDesign protejeaza intimitatea operatorului si ii ofera un mediu perfect pentru task-urile cotidiene, dovedindu-se extrem de util in economia gestionarii spatiului disponibil.

Mobilierul receptie Hpl poate fi utilizat in aproape orice business, de la banci, pana la hoteluri sau pensiuni, fiind suficient de spatios si oferind un design modern, aparte. Realizat din materiale de calitate premium, acesta are o durabilitate extraordinara, fiind extrem de rezistent chiar si cand vine vorba de utilizare intensiva. Proiectat pentru a oferi stil unui brand, acest mobilier receptie impresioneaza prin design-ul sau echilibrat si simplu.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Accesorii si produse compatibile
Recomandari din paleta coloristica

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !