Receptie Havanna

Cod produs: RH2782. Pret: 2782 lei (cu T.V.A inclus)

NUC DIJON NATUR H3734 ST9

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Receptie Havanna

Receptie Havanna 2400x700xh=1200 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 mm grosime prevazut integral cu cant ABS.

Receptia contine blat de lucru de 1500x600xh=750 mm si 2 corpuri laterale 450x700xh=1200 mm cu cate o usa si 3 spatii de depozitare in interior. In partea din fata este placata cu 6 placi din pal alb perlat.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.


Pe langa functia de receptie, modelul Havanna este o piesa fabuloasa de mobilier, care poate lua rolul unui element decorativ stilistic, focalizand atentia si cucerind la prima vedere persoanele care trec pragul companiei sau institutiei in care este amplasata.

Cu un design modern si simplist, receptia Havanna creata de echipa MOFF devine una dintre cele mai eficiente si functionale statii de lucru, proiectand ideea de durabilitate si soliditate. Adresata companiilor care isi doresc performanta maximala la preturi accesibile, receptia Havanna ofera o buna organizare pentru operator si de asemenea un impact vizual puternic si functionalitate crescuta.

Materialul de calitate superioara asigura o eficienta de lunga durata, iar design-ul fermecator integreaza cu usurinta aceasta receptie intr-o gama larga de interioare.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal