Receptie simpla

Cod produs: RS1269. Pret: 1269 lei (cu T.V.A inclus)

NUC DIJON NATUR H3734 ST9

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Receptie simpla

Receptie simpla 1600x700xh=1150 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 mm grosime.

Receptia contine blat de scris de 680 mm latime prevazut cu 2 picioare metalice rotunde cu diametrul de 60 mm. Lateralele receptiei si blatul de deasupra au latimi de 300 mm.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.


Receptia simpla proiectata de echipa MOFF genereaza un impact vizual puternic in orice ambient. Cu un aspect stilistic extrem de bine gandit, piesa de mobilier reprezinta atractia principala in orice incapere, in principal datorita culorii si materialului de calitate inalta.

In alta ordine de idei, aceasta receptie depaseste alte modele din aceeasi nisa prin functionalitatea ridicata si aplicabilitatea incorporata. Este recomandata companiilor sau firmelor care cauta calitate si eficienta inalte la preturi accesibile. Gandita special pentru operatorii dinamici, receptia simpla ofera libertate de miscare si in acelasi timp nu limiteaza intimitatea, prin existenta paravanului ce ii separa de vizitatori.

Modelul de receptie simpla este o alegere clasica si echilibrata, ce functioneaza ca o adevarata statie operationala, o carte de vizita pentru companiile care stiu ca “imaginea” este vitala.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal