Receptie single

Cod produs: RS1553. Pret: 1553 lei (cu T.V.A inclus)

Wenge 0854

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Descriere Receptie single

Receptie single 1000x700xh=1250 mm realizata din pal dublu melaminat de 18 mm grosime, prevazuta integral cu cant ABS.

Receptia contine blat de lucru asezat la 750 mm inaltime si paravan superior  de 300 mm latime pus la inaltimea de 1250 mm.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854, pentru alte culori preturile difera.


Receptia single este o piesa de mobilier inteligent creata pentru operatorii eficienti si intreprinzatori care isi duc la bun sfarsit task-urile intr-un timp scurt. Datorita dimensiunii reduse, mobilierul de receptie poate fi incadrat usor in orice spatiu interior si poate fi folosit pentru diverse activitati, de la inter-relationare cu vizitatori si clienti, pana la sedinte de public-speaking, pe post de stand.

Folosit pe post de stand, mobilierul furnizeaza increderea si stabilitatea de care fiecare persoana are nevoie, atunci cand se afla in fata unui numar mare de oameni. Design-ul modern si simplu corespunde cerintelor companiilor atunci cand vine vorba despre functionalitate si aplicabilitate.

Receptia single este recomandata datorita structurii echilibrate, care pune in evidenta simplitatea si accentueaza imaginea profesionala a unui brand. Este cartea de vizita perfecta, elementul din puzzle care modifica pozitiv imaginea unei companii.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.