Rollbox salkam

843 lei

Cod produs: RS843. Pret: 843 lei (cu T.V.A inclus).

Produsul nu exista pe stoc. Se executa exclusiv la comanda in 7 - 21 de zile.

Executam orice dimensiune, model sau culoare de mobilier birou.

Informatii suplimentare despre Rollbox salkam

Rollbox salkam 500x500xh=650 mm realizat din pal dublu melaminat de 18 si 36 mm grosime de culoare salcam lakeland deschis H1277 cu fete de sertar albe. Toata carcasa este din pal de 36 mm grosime, doar spatele, sertarele si fetele de sertar sunt din pal de 18 mm.
Cele 3 sertare sunt prevazute cu inchidere centralizata.

Preturile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacan alb 1715, stejar 740, wenge 854 si salkam lakeland H1277, pentru alte culori preturile difera.


Rollbox Salkam este un corp “patratos” de mobilier, insa vine la pachet cu o eficienta si o functionalitate incredibila. Specialistii MOFF au creat aceasta piesa de mobilier birou cu gandul la faptul ca poate fi manevrat cu usurinta, prin sistemul de rotile specific unui roll-box, oferind in acelasi timp posibilitatea umplerii unui spatiu gol.

Corpul RollBox Salkam este incredibil de practic, fiind o combinatie inteligenta, atat prin design, cat si prin compartimentare. Contine trei sertare si unul dintre ele poate fi securizat, in cazul in care doriti sa pastrati in el documente sau obiecte mai importante. Cu un aspect foarte placut, acest corp mobilier cu rotile este veriga lipsa din orice birou in care se cauta randament maximal si rezultate superioare.

Performanta cere investitie in mobila de calitate, creata tintit catre nevoia utilizatorului. MOFF sustine performanta in orice business.

Iti place acest produs ? Comanda rapid utilizand formularul de mai jos:

Tasteaza codul din imaginea de mai jos:

captcha

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Recomandari din paleta coloristica

Vezi toate culorile

Profita de oferte: primesti promotiile direct pe email !