Scaun 1970 Syn Marilyn

Cod produs: SE1970SM1629. Pret: 1629 lei (cu T.V.A inclus).

Culoare: Alb

Descriere Scaun 1970 Syn Marilyn

Scaun 1970 Syn Marilyn cu sezut din burete injectat, mecanism sincron cu 2 manere cu spatar inalt din plasa elastica ERGOFLEX, baza piramidala din aluminiu lucios. Scaunul contine brate reglabile pe inaltime AR 08.
Dimensiuni scaun 1970 Syn Marilyn:

  • inaltime 118-127.5 cm,
  • latime 66.5 cm,
  • adancime sezut 47 cm,
  • inaltime sezut 43-52.5 cm.

Capacitate portanta 120 kg. Optional se poate monta mecanism de translatie sezut la pretul de 115 lei TVA inclus.
Produs fabricat in Romania.
Pretul este valabil pentru sezut tapitat cu stofa A si ecopiele.


Spatiul in care amenajam biroul este esential pentru productivitate. Ideea de birou trebuie sa insemne confort pentru absolut toata lumea, avand in vedere ca factori precum creativitatea, lucrul in echipa si eficienta depind in mare parte de ambient.

Scaunul ergonomic Syn Marilyn 1970 este tot ceea ce dumneavoastra aveti nevoie pentru a pune la punct un birou si pentru a fi gata de lucru. Este un scaun ergonomic practic, va ofera confortul pe care il cautati, fiind functional in acelasi timp. Nu va limitati la alegerea unor scaune doar cu aspect placut in exterior, insa slabe calitativ. Va fi o investitie total nereusita.

Scaunul Syn Marilyn imbina intr-un mod incredibil functionalitatea, confortul, esteticul – fiind o alegere de prima intentie pentru foarte multe companii sau persoane fizice.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.

    Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal