Scaun directorial 5600 SETT

Cod produs: SD56001128. Pret: 1128 lei (cu T.V.A inclus).

Culoare: Alb

Descriere Scaun directorial 5600 SETT

Scaun directorial 5600 Sett cu mecanism multibloc, interior din lemn stratificat tip monoscoica, prevazut cu brate cromate si tapitate, iar baza este din aluminiu slefuit. Tapiteria piele ecologica.

Dimensiuni scaun directorial 5600:

  • inaltime 121.5-128.5 cm,
  • latime 59 cm,
  • adancime sezut 48.5 cm,
  • inaltime sezut 51-59 cm.

Pretul este pentru piele ecologica dar se poate comanda si pe stofa AJ, piele neagra, piele colorata.
Produs fabricat in Romania.


In cazul in care aveti un birou mare, din lemn, si sunteti in cautarea unui scaun directorial pe masura, modelul 5600 SETT este solutia. Prin combinatia de alb a tapiteriei, care exprima pura eleganta si clasa, si bratele cromate, design-ul total imprima o nota impozanta care va atrage admiratia persoanelor care patrund in spatiul de lucru.

Confortul scaunului este generat in principal de optiunile de inclinare a spatarului si posibilitatea de ajustare a inaltimii. Un scaun premium, fabricat din materiale de calitate ridicata, acest produs este gandit special pentru aceia care pun mare accent pe detalii in momentul in care planifica ambientul in care isi vor desfasura activitatea. Disponibil la un pret accesibil si cu posibilitatea personalizarii prin varianta de mobila la comanda, este un scaun directorial extrem de ofertant.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.