Scaun ergonomic 1080 MEK LX

Cod produs: SE1080MEKLX342. Pret: 342 lei (cu T.V.A inclus).

Culoare: Maro

Descriere Scaun ergonomic 1080 MEK LX

Scaun ergonomic 1080 MEK LX cu brate BR25, prevazut cu spatar inalt reglabil pe inaltime, cilindru cu gaz, contact permanent si baza de plastic.

Dimensiuni scaun ergonomic 1080 MEK LX:

  • inaltime: 99,5-117,5 cm,
  • latime: 55 cm,
  • adancime sezut: 44,5 cm,
  • inaltime sezut: 44-57 cm.

Pretul afisat este pentru stofele C si A.
Produs fabricat in Romania.

Pret fara brate – 289 lei TVA inclus.


Scaunul ergonomic 1080 MEK LX este unealta perfecta in ceea ce priveste mobilierul de birou, atat datorita functionalitatii sale crescute, cat si design-ului uimitor. Poate fi folosit atat in mediul office, dar si atunci cand lucrati pe calculator sau studiati, cititi sau va retrageti in fata calculatorului pentru a citi stirile.

Acest scaun ergonomic nu are doar un rol strict functional, el adaptandu-se cu usurinta in orice tip de ambient si incapere, mai ales ca in cadrul selectiei nuantelor clientul are posibilitatea de a personaliza scaunul dupa cum doreste.

Alegerea produselor din gama scaune ergonomice nu trebuie sa fie un proces anevoios – ele trebuie sa imbine perfect functionalitatea cu esteticul si confortul, iar modelul 1080 MEK LX exact asta face. Va ajuta sa lucrati confortabil si sa va odihniti corpul in timp ce va concentrati pe lucruri importante.

Plata cu ordin de plata si transport gratuit pentru Bucuresti la comenzi de minim 1000 lei.

Intrebari ? Contacteaza-ne.