Masa consiliu 10-12 persoane

5.565,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU MC1012P5565
Disponibil in 21-30 zile de la comanda

Descriere

Celor ce sunt în căutare de mobilier pentru o sală de conferințe de dimensiuni medii le recomandăm masa de conferințe de 10-12 persoane. Modelul propus se distinge prin forma rotunjită, liniile simple și curate ce crează un aspect modern și elegant. Astfel masa de conferință, punct central în orice sală de consiliu, va adăuga o notă de eleganță încăperii în care va fi amplasată.

In același timp, dimensiunile mesei garantează un spațiu de lucru generos pentru cei ce o vor folosi chiar și atunci cand masa este ocupată la capacitate maximă.

Descriere masa consiliu 10-12 persoane


Blatul mesei este realizat din pal dublu melaminat de 36 mm grosime, de culoare fag. Masa este prevăzută cu picioare metalice cu canal cablu și întăritură metalică, marca Dolfin.

Extensiile montate pe capetele mesei se sprijină pe picioare metalice rotunde, cu diametrul de 60 mm.

Masa de conferinta este prevăzută cu fantă pentru montarea prizelor incorporabile.

Dimensiune totală masă consiliu 10-12 persoane

 • (L) 4300 x (l)1420 x (h)750 mm

Componența masă de consiliu

  • masa (L) 2500x (l) 680 x (h)750 mm – 2 bucati,
  • extensie semirotunda (L) 900 x (l)1420 x (h)750 mm – 2 bucati.

Prețul este doar pentru masă și NU include scaunele.

Prețurile sunt valabile pentru culorile cires 344, mesteacăn alb 1715, stejar 740, wenge 854 si fag 381. Dacă doriți alte culori, vă invităm să ne contactați pentru a obține o ofertă de preț.

Înainte de a comanda o masa de consiliu, vă recomandăm să luați în calcul câțiva factori pentru a determina ce anume vi se potrivește:

  • Dimensiunea sălii de conferință: asigurați-vă că spațiul este suficient de generos pentru a permite ocupanților sălii să se miște în jurul mesei de consiliu. Dacă plănuiți să adăugați și alte piese de mobilier în sala de consiliu, nu uitați să calculați și dimensiunea acestora pentru a determina de cat spatiu dispuneți pentru masa de ședințe.
  • Numărul de persoane. De exemplu, dacă în mod normal în sala de ședințe se întâlnesc 8 persoane și dacă spațiul va permite, alegeți o masă de conferințe cu o capacitate maximă de 12 persoane. Astfel prevedeți și situațiile în care vor fi mai mulți participanți decât în mod obișnuit. O masă de consiliu cu extensii este soluția ideală pentru că asigură mai mult spațiu de circulație în jurul mesei, extensiile putând fi montate doar la nevoie, pentru a acoperi numărul suplimentar de participanți la ședință.
  • Aspectul. Întrucât masa de conferință este punctul central al oricărei săli de consiliu, este important ca designul ei să fie în ton cu restul mobilierului deja existent.


Proiectare, producție, livrare și montare în 21 de zile.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Detalii

SKU
MC1012P5565
Categorii
Brand
Culoare pal produs
Fag Bavaria 0381